Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: novembre, 2023
  17 Gener 1991: Guerra del Golf La guerra del Golf va començar amb l'atac dels avions provinents dels EUA en el país de l'Iraq. Però la guerra que van començar a atacar els militars dels EUA va començar en febrer, ja que l'Estat americà volia principalment el petroli de l'Iraq. 28 Febrer 1953: Anunci de l'estructura de l'ADN James D. Watson i Francis Crick van anunciar en el Regne Unit el descobriment de l'ADN. Aquest va ser un dels descobriments més importants de la història, ja que, ara podem entendre el funcionament dels éssers vius. 11 Març 2011: Tsunami en el Japó Aquest va ser un tsunami molt devastador en el Japó, ja que, a causa d'això va passar un accident nuclear. Es va damnificar totes les instal·lacions. Es van morir milers de persones en aquest accident i encara hi ha alguns cossos que no es van trobar. 15 Abril 1912: Naufragi del Titanic Aquest és un cas de naufragi molt conegut, tan conegut que es va fer una pel·lícula en el 1997. L'a

28 Febrer 1953

 Anunci de l'estructura de l'ADN James D. Watson i Francis Crick van anunciar en el Regne Unit el descobriment de l'ADN. Aquest va ser un dels descobriments més importants de la història, ja que, ara podem entendre el funcionament dels éssers vius.

11 Març 2011

Tsunami en el Japó Aquest va ser un tsunami molt devastador en el Japó, ja que, a causa d'això va passar un accident nuclear. Es va damnificar totes les instal·lacions. Es van morir milers de persones en aquest accident i encara hi ha alguns cossos que no es van trobar.

15 Abril 1912

  Naufragi del Titanic Aquest és un cas de naufragi molt conegut, tan conegut que es va fer una pel·lícula en el 1997. L'accident va passar en l'Oceà Atlàntic i es va xocar contra un iceberg, ja que no estaven preparats per aquests imprevistos. Es va morir més de 1.000 persones.

5 Maig 1789

  Començ de la Revolució Francesa La Revolució Francesa es va començar amb el principi de la il·lustració. Que es consistia principalment els qüestionaments sobre l'Antic Règim (es basava en un tipus de poder i la societat es dividia entre privilegiats i no privilegiats). La Revolució Francesa va ser acte per canviar el sistema que van començar els burgesos.

28 Juny 1919

   Firma del Tractat de Versalles Es va fer aquest tractat per terminar la Primera Guerra Mundial. Van tractar més de 50 països. Que consistia en la promesa de parar els atacs dels militars d'Alemanya en tot el món.

18 Juliol 1898

  Marie Curie oficialitza el descobriment del Radi (Ra) Marie Curie, amb l'ajuda de  Pierre Curie i Henri Becquerel van descobrir la radioactivitat, una força més gran que els àtoms d'urani. Ells no sabien el que realment causava el contacte directe amb el radi i van morir. Però avui en dia, aquest descobriment ens ha ajudat a tenir un millor coneixement ossi a partir de les radiografies.

6 Agost 1945 – 9 Agost 1945

  Bombardeigs Hiroshima i Nagasaki Els bombardeigs d'Hiroshima i Nagasaki van ser causades a partir d'una guerra entre els EUA i Japó en la Segona Guerra Mundial. Aquests dos fets van matar milers de persones. Va ser un dels causants del fi de la Segona Guerra Mundial.

1 Septembre 1939

Comença Segona Guerra Mundial La Segona Guerra Mundial comença quan Alemanya ataca Polònia. Alguns països de la UE es van rebel·lar i van declarar guerra a Alemanya. A partir d'aquest esdeveniment, es van començar a haver-hi més guerres per tot el món, i involucrant altres països com els EUA, Japó, Regne Unit, França... Durant tota la guerra va haver-hi moments molt marcants com el nazisme i la creació de la bomba atòmica.

3 Octubre 1990

  Unificació d'Alemanya Aquesta és la data que el govern d'Alemanya oficialitza la unificació de les seves divisions capitalista i socialista. Aquest fet ens va aportar el fi de la guerra freda. Que fa ser una guerra política entre les bandes comunistes i capitalistes.

9 Novembre 1991

  Caiguda del mur de Berlín Aquest fet va significar un gran canvi en la història. Va ser una protesta en conjunt dels ciutadans d'Alemanya, que no volien més la separació que hi havia en Berlín. Ja que un costat era socialista i l'altre capitalista. Això va causar el fi de la guerra freda.

17 Dezembre 1903

  Primer vol d'avió controlat En Orville Wright va aconseguir volar durant 12 segons i va avançar un recorregut de 36 m aproximadament. Aquest fet va aconseguir que en el s. XX es creï el primer avió.