Passa al contingut principal

 

17 Gener 1991: Guerra del Golf




La guerra del Golf va començar amb l'atac dels avions provinents dels EUA en el país de l'Iraq. Però la guerra que van començar a atacar els militars dels EUA va començar en febrer, ja que l'Estat americà volia principalment el petroli de l'Iraq.



28 Febrer 1953: Anunci de l'estructura de l'ADN






James D. Watson i Francis Crick van anunciar en el Regne Unit el descobriment de l'ADN. Aquest va ser un dels descobriments més importants de la història, ja que, ara podem entendre el funcionament dels éssers vius.




11 Març 2011: Tsunami en el Japó



Aquest va ser un tsunami molt devastador en el Japó, ja que, a causa d'això va passar un accident nuclear. Es va damnificar totes les instal·lacions. Es van morir milers de persones en aquest accident i encara hi ha alguns cossos que no es van trobar.



15 Abril 1912: Naufragi del Titanic



Aquest és un cas de naufragi molt conegut, tan conegut que es va fer una pel·lícula en el 1997. L'accident va passar en l'Oceà Atlàntic i es va xocar contra un iceberg, ja que no estaven preparats per aquests imprevistos. Es va morir més de 1.000 persones.



5 Maig 1789: Començ de la Revolució Francesa


La Revolució Francesa es va començar amb el principi de la il·lustració. Que es consistia principalment els qüestionaments sobre l'Antic Règim (es basava en un tipus de poder i la societat es dividia entre privilegiats i no privilegiats). La Revolució Francesa va ser acte per canviar el sistema que van començar els burgesos.

28 Juny 1919:Firma del Tractat de Versalles



Es va fer aquest tractat per terminar la Primera Guerra Mundial. Van tractar més de 50 països. Que consistia en la promesa de parar els atacs dels militars d'Alemanya en tot el món.





 18 Juliol 1898: Marie Curie oficialitza el descobriment del Radi (Ra)



Marie Curie, amb l'ajuda de Pierre Curie i Henri Becquerel van descobrir la radioactivitat, una força més gran que els àtoms d'urani. Ells no sabien el que realment causava el contacte directe amb el radi i van morir. Però avui en dia, aquest descobriment ens ha ajudat a tenir un millor coneixement ossi a partir de les radiografies.










 

6 Agost- 9 Agost 1945: Bombardeigs Hiroshima i Nagasaki


Els bombardeigs d'Hiroshima i Nagasaki van ser causades a partir d'una guerra entre els EUA i Japó en la Segona Guerra Mundial. Aquests dos fets van matar milers de persones. Va ser un dels causants del fi de la Segona Guerra Mundial.




1 Septembre 1939: Comença Segona Guerra Mundial



La Segona Guerra Mundial comença quan Alemanya ataca Polònia. Alguns països de la UE es van rebel·lar i van declarar guerra a Alemanya. A partir d'aquest esdeveniment, es van començar a haver-hi més guerres per tot el món, i involucrant altres països com els EUA, Japó, Regne Unit, França... Durant tota la guerra va haver-hi moments molt marcants com el nazisme i la creació de la bomba atòmica.




 

3 Octubre 1990: Unificació d'Alemanya



Aquesta és la data que el govern d'Alemanya oficialitza la unificació de les seves divisions capitalista i socialista. Aquest fet ens va aportar el fi de la guerra freda. Que fa ser una guerra política entre les bandes comunistes i capitalistes.





 

9 Novembre 1991: Caiguda del mur de Berlín




Aquest fet va significar un gran canvi en la història. Va ser una protesta en conjunt dels ciutadans d'Alemanya, que no volien més la separació que hi havia en Berlín. Ja que un costat era socialista i l'altre capitalista. Això va causar el fi de la guerra freda.





17 Desembre 1903: Primer vol d'avió controlat


En Orville Wright va aconseguir volar durant 12 segons i va avançar un recorregut de 36 m aproximadament. Aquest fet va aconseguir que en el s. XX es creï el primer avió.



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

28 Febrer 1953

 Anunci de l'estructura de l'ADN James D. Watson i Francis Crick van anunciar en el Regne Unit el descobriment de l'ADN. Aquest va ser un dels descobriments més importants de la història, ja que, ara podem entendre el funcionament dels éssers vius.

CARNAVAL

  Carnestoltes És un personatge fictici, i que se celebra en Catalunya. També hi ha una festa que es diu Carnestoltes que consisteix en desfilades, balls, música... Aquesta festa se celebra abans de la Quaresma. La paraula Carnestoltes és una paraula derivada del llatí que significa "carne para tontos", vol dir que les persones poden menjar la carn que vulguin abans d'entrar en la Quaresma. El seu origen prové dels antics Romans i Grecs. El carnestoltes, la festa, també es pot anomenar Carnaval. Carnaval El bloc més gran de Carnaval del món se celebra en Recife: El bloc de Galo de Madrugada en Recife, Pernambuco és el bloc més gran de Carnaval del món, segons el llibre Guinness. Aquest bloc es fa des de 1995 en el barri de São José. Aquest bloc celebra l'estil més de carrer. És també utilitzat com una crítica social: Les persones inicialment, i ara també, feien aquestes festes per expressar-se i queixar-se sobre les situacions polítiques, econòmiques i socials. També

Eco-friendly-traveler

  Too good to go Too good to go is an app that cares about the environment. The main objective of this app is to reduce the waste of the restaurants, bakeries, fruit stores... It helps to save money and eat delicious food.   The app is a connector between the client and the restaurant. You choose the restaurant you would like to eat, and you reserve a mystery pack with food. You can choose the size of the pack, and then you have to pick up at the store. Everyone can buy the mystery packs! You just need an online card, pay through the app and choose the schedule that you want to pick up the package. Now, let me know what you think! Comment and share some eco-friendly apps that you know!

11 Març 2011

Tsunami en el Japó Aquest va ser un tsunami molt devastador en el Japó, ja que, a causa d'això va passar un accident nuclear. Es va damnificar totes les instal·lacions. Es van morir milers de persones en aquest accident i encara hi ha alguns cossos que no es van trobar.

17 Dezembre 1903

  Primer vol d'avió controlat En Orville Wright va aconseguir volar durant 12 segons i va avançar un recorregut de 36 m aproximadament. Aquest fet va aconseguir que en el s. XX es creï el primer avió.

6 Agost 1945 – 9 Agost 1945

  Bombardeigs Hiroshima i Nagasaki Els bombardeigs d'Hiroshima i Nagasaki van ser causades a partir d'una guerra entre els EUA i Japó en la Segona Guerra Mundial. Aquests dos fets van matar milers de persones. Va ser un dels causants del fi de la Segona Guerra Mundial.

5 Maig 1789

  Començ de la Revolució Francesa La Revolució Francesa es va començar amb el principi de la il·lustració. Que es consistia principalment els qüestionaments sobre l'Antic Règim (es basava en un tipus de poder i la societat es dividia entre privilegiats i no privilegiats). La Revolució Francesa va ser acte per canviar el sistema que van començar els burgesos.

Guia del viatge a Grècia

 VIATGE A GRÈCIA Dia 1: Arribar a Atenes - Visita l'Acròpoli i el Partenó, les icòniques restes de l'antiga Grècia. - Passeja per la zona de Plaka, el barri històric d'Atenes, amb els seus carrers encantadors i l'animada vida nocturna. - Visita el Museu Arqueo lògic Nacional, que alberga una impressionant col·lecció d'art i cultura greca antiga. Dia 2: Excursió a l'illa Hydra - Agafa un ferri i viatja fins a l'illa de Hydra, coneguda per les seves cases blanques i els seus carrerons estrets sense vehicles. - Passeja per l'illa i gaudeix de la tranquil·litat i l'encant dels pobles costaners. - Torna a Atenes al final del dia. Dia 3: Delfos i l'Oracle - Viatja a Delfos, un dels llocs més sagrats de l'antiga Grècia i seu de l'Oracle d'Apol·lo. - Visita el Santuari d'Apol·lo, el Teatre i el Museu Arqueològic de Delfos. - Torna a Atenes i dedica la tarda a explorar el barri de Monastiraki, amb els seus mercats i les seves botigues. Dia